Mel Gibson praat over het veranderen van zijn leven

LOS ANGELES – Na een decennium niet geregisseerd te zijn, is Mel Gibson terug met een wraak met “Hacksaw Ridge”, ongetwijfeld een van de beste films van 2016. Mel arriveerde voor dit interview met de indruk dat hij op zoek was naar de meest excentrieke uitziende filmmaker van de decennium.

Hij heeft een wilde zout- en peperbaard gekweekt wiens punt hij constant draaide. Er was een gek, manisch vuur in zijn ogen.

De bekroonde filmmaker van Oscar en Golden Globe stak plezier in zijn uiterlijk. “Het is bijna Halloween en ik dacht dat ik als een weerwolf zou komen,” grapte Mel terwijl hij een recente middag ging zitten voor een interview in het Four Seasons Hotel in Los Angeles.

De acteur-regisseur leek op Mozes of een grijze oude rocker – kies maar uit – over zijn gezichtshaar. “Ik ben slimmer geworden,” grapte hij. “Het heeft me doen beseffen hoe irritant het is (baard) en ik kan niet wachten om het af te snijden. Maar helaas, ik maak een film over in Ierland met Sean Penn, en we moeten in de 19e eeuw zijn. ”

Lees meer: ​​https://entertainment.inquirer.net/205058/mel-gibson-talks-about-turning-his-life-around#ixzz5yveeb1MW
Volg ons: @inquirerdotnet op Twitter | surveyerdotnet op Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *